Over ons

Wie zijn wij

Of beter gezegd, wie ben ik?
Ik ben Linda, ik ben 29 lentes jong, geboren en getogen in Lelystad op 24 maart 1991. Ik ben moeder van 2 kinderen, een dochter (12-11-'11) en een zoon, (
22-03-'18) wonend met zijn drietjes in Lelystad.

Ik ben altijd al erg creatief geweest en er is altijd tegen mij gezegd dat ik daar wat mee gaan moest doen. Nu ik een studie volg om een eigen bedrijf te starten (HBO Associate Degree Ondernemen) en in het laatste leerjaar afstudeer met een eigen bedrijf, wist ik wat ik wilde doen: een bedrijf op creatief gebied, wat alle kanten op kan. Zo begon ik Hands of Linda, wat inmiddels Stylinterior is geworden. Hier maak ik unieke dingen, waar er maar 1 van te koop is, maar ik maak ook producten op aanvraag, o.a. de soft & cozy items. Neem gerust eens een kijkje!

Verder teken ik ook graag, doe ik aan macramé en ontwerp ik graag diverse dingen, zolang ik maar mijn creativiteit kan loslaten en bezig kan zijn met mijn handen.

Mijn droom is om een restaurant of lunchroom/bistro in Parijs te openen. Ik heb altijd al in de horeca gewerkt, ook heb ik mijn MBO4 diploma horeca ondernemer manager in mijn zak. Waarom Parijs? Ik ben elk jaar wel eens in Parijs te vinden en ik houd enorm veel van de taal (daarom ook de naam in het frans) de sfeer, de cultuur, de mensen, de omgeving en alles wat daarbij komt kijken. Dit zijn redenen waarom ik daar heel graag mijn toekomst zou willen voortzetten.

Straks wil ik Stylinterior op een bepaalde manier graag combineren met de horeca. Dat lijkt voor mij namelijk een ideale uitkomst: een bedrijf waarin ik mijn creativiteit nog steeds kan voortzetten en waarin ik tevens mijn passie voor de horeca kan voortzetten. Natuurlijk hoop ik ook nog tijd over te hebben om prachtige juweeltjes met een bijzonder erhaal te mogen maken.

Stylinterior


 

Het verhaal achter Amour de vie

Zoals hierboven vertelde ik dat ik dus enorm creatief ben en zo zit ik dus ook nooit stil. Ik kijk altijd verder wat ik nog meer kan proberen en doen. Zo kwam ik op het idee om sieraden te maken. De voornaamste reden hiervan was ook, omdat ik mijn zoontje kreeg, wie ik 15 mooie maanden heb mogen borstvoeden. Bij mijn dochter ging het helaas niet goed met de borstvoeding. Na kloven, veel pijn, borstontstekingen wat ook uitliep op koorts, liep de melkproductie enorm hard terug tot er niks meer uit kwam. Met veel verdriet werd mijn eerste borstvoedingsavontuur na zo'n 6 weken gestopt..

En omdat ik zo trots ben dat ik mijn zoon zo lang heb mogen voeden met moedermelk, wilde ik hier iets speciaals mee doen. Ik ben na veel zoeken en uren surfen op het internet, moedermelksieraden tegen gekomen. Dit vond ik zo bijzonder dat ik zo’n sieraad wilde. Helaas zat er een wachttijd van 3 maanden op! Dus besloot ik zelf te onderzoeken hoe ik deze bijzonder unieke juweeltjes zelf kan maken. Na heel wat maanden verder van surfen, experimenteren, testen en talloze pogingen, heb ik mijn eigen recept ontworpen om onder andere prachtige moedermelksieraden te maken. Maar naast de moedermelksieraden maak ik ook andere herinneringssieraden.

Amour de vie heeft wel haar eigen naam, maar ze valt als sieradenlabel onder Stylinterior.
Kijk verder gerust rond op de website en bij vragen kun je gemakkelijk contact opnemen.?

Liefs, Linda

 

Nieuwsbrief

Meld je aan op onze nieuwsbrief en wees als eerste op de hoogte van de nieuwste updates en leuke acties!
Aanmelden
© 2018 - 2022 Amourdevie.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel