Garantie & klachtenbehandeling

Amour de vie garandeert in het geval van koop/verkoop en vervaardiging van sieraden, gedurende een termijn van 3 maanden garantie op de onderdelen en sluitingen van het sieraad. Mocht er binnen deze termijn iets mankeren of stuk gaan aan het sieraad, neem dan contact op via info@amourdevie.nl. In overleg kun je het sieraad dan retourneren en dan kan ik kijken of ik het sieraad kan repareren of zal vervangen. 

De verzendkosten naar het atelier vallen onder eigen kosten, de terugzending na mogelijk herstel, zijn voor Amour de vie.

Op de moedermelk en gedenksieraden zit een garantietermijn van 12 maanden op eventuele extreme verkleuring van de steen. Door de samenstelling van moedermelk (vetten en eiwitten) kan de steen binnen een paar weken nog wat veranderen van kleur (wat crèmiger of witter) door de invloed van UV-stralingen. Ook kunnen er in bijzondere uitzonderingen gelige of oranje stipjes in komen, hier kan alleen niks aan gedaan worden, dit ligt aan de samenstelling van de moedermelk (maar komt bijna nooit voor). Wordt de steen echter in zijn geheel donkergeel/oranje, bruin of zwart neem dan contact met me op. Ik herstel je sieraad of maak dan kosteloos voor jou een nieuw moedermelksieraad. 

--> Amour de vie is op geen ènkele manier aansprakelijk te houden voor de gevolgen of vervolgschade, die na de aflevering van de producten zijn ontstaan als gevolg van ondeskundig gebruik, of gebrek aan zorgvuldigheid van de zijde van de klant, of die het gevolg zijn van veranderingen die de klant of derden aan het product hebben aangebracht. Controleer daarom ook bij ontvangst het sieraad, mocht deze niet aan de verwachtingen voldoen neem dan binnen 2 werkdagen na ontvangst contact op. 

Zilver

Zilver kan na enige tijd oxideren, dit is een natuurlijk proces en heeft te maken met blootstelling aan zuurstof of aanraking met chemische (schoonmaak)middelen. Wanneer je het sieraad een tijdje niet draagt kan het zilver eveneens donker uitslaan. Het beste kun je het sieraad in het bijgeleverde sieradendoosje bewaren, als deze niet gedragen wordt. Mocht het sieraad om wat voor reden dan ook  verkleuren, kun je het sieraad het beste met een speciale zilverpoetsdoek weer oppoetsen. Gelieve geen vloeibare zilverpoetsmiddelen te gebruiken, hierdoor kunnen mogelijk krasjes in het zachte zilver ontstaan. En ik noem het al; ''zacht zilver''. Zilver is een zacht edelmetaal. Door het dragen kunnen er in verloop van tijd krasjes ontstaan in het sieraad en tevens kan het juweel dan ook haar glans verliezen. Dat is een eigenschap van 925. sterling zilver en heeft dus niets te maken met de kwaliteit van de sieraden die wij leveren.

Krasjes of schade aan het zilver vallen niet onder de garantie.

Algoed, wij zouden Amour de vie niet zijn als we dingen niet zouden willen oplossen. Neem daarom altijd contact op als er problemen zijn, we komen er dan gezamenlijk uit!

Nieuwsbrief

Meld je aan op onze nieuwsbrief en wees als eerste op de hoogte van de nieuwste updates en leuke acties!
Aanmelden
© 2018 - 2022 Amourdevie.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel