Retourneren

Je hebt het recht je sieraad tot 14 dagen na bestelling zonder opgave van reden te annuleren of na ontvangst van het sieraad heb je eveneens het recht je product binnen 14 dagen te retourneren. Je krijgt dan het volledige bedrag teruggestort. De kosten voor het retourneren naar Amour de vie zijn voor eigen rekening. Gelieve het sieraad te retourneren, zoals ontvangen is. Dit houdt in: op dezelfde manier met aandacht en liefde inpakken, zodat het onderweg geen schade oploopt en het liefst in eenzelfde soort verzenddoos en verpakkingsmateriaal.

Als je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijs mogelijk – in de originele staat en verpakking aan mij worden geretourneerd. Om gebruik te maken van dit recht, kun je voorafgaand contact me opnemen via info@amourdevie.nl. Ik zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag minus de rourzending binnen 14 dagen na aanmelding van je retour, als het artikel weer terug is bij mij, terugstorten.

Alle sieraden waarin DNA materiaal is verwerkt, zoals moedermelk, as, haartjes etc en andere gepersonaliseerde sieraden kunnen niet worden geretourneerd. Sieraden die gedragen zijn (eveneens colliers) kunnen natuurlijk ook niet retour i.v.m. de hygiëne.

 

Nieuwsbrief

Meld je aan op onze nieuwsbrief en wees als eerste op de hoogte van de nieuwste updates en leuke acties!
Aanmelden
© 2018 - 2022 Amourdevie.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel