Essential oils

Liefde voor het leven is niet alleen liefde voor de mensen, dieren, of plaatsen die je graag met je mee wilt dragen in een sieraad. Liefde voor het leven is ook liefde voor jezelfvoor je gezondheid, voor je eigen lichaam.

Daarom kun je bij Amour de Vie nu ook voor 100% natuurlijke essentiële oliën terecht.

Zelf gebruik ik en mijn gezin, de essentiële oliën van Young Living al enige tijd en ik kan en wil ze niet meer uit ons leven denken. Ons leven en onze gezondheid is zoveel beter en gemakkelijker geworden sinds wij deze oliën gebruiken. We gebruiken ze o.a. voor een goede of betere nachtrust, tegen hoofdpijn, om te ontspannen, tegen stressvermindering, wondjes, geirriteerde huid, focus, acné, insectenbeten of insecten afweren, meer energie, buikkrampen, immuunbooster, ziekte of koorts, verkoudheid, hoesten, spierpijn, HSP, allergiën, ontstekingen, zwellingen, littekens, vette huid, blaren, lucht opschonen, menstruatieklachten, gezichtslijntjes/rimpels, zonnebrand, verstopping kalknagels, schimmels en the list goes on

Young Living staat erom bekend dat de oliën écht 100% van moeder natuur komen. Geen enkele vorm van chemicaliën of dergelijke gifstoffen worden gebruikt tijdens het hele proces van de groei of oogst en destilleren van de gewassen. Alle gewassen blijven onbestreden en het bedrijf gebruikt alleen de eerste, beste gedestilleerde olie om de beste oliën met de hoogste therapeutische kwaliteit te kunnen ontwikkelen. Young Living is ook het enige bedrijf dat met al ruim 26 jaar ervaring, wel 16 boerderijen over de hele wereld beheerd (waaronder 8 van hun zelf en de rest als partnerboerderij), waar alle kwalitatief hoogwaardige oliën geproduceerd worden.

Wil jij meer weten of wil je een StarterKit?
Bekijk dan de beschikbare producten of stuur dan een mailtje naar Blissandvalor@hotmail.com

 

 

Nieuwsbrief

Meld je aan op onze nieuwsbrief en wees als eerste op de hoogte van de nieuwste updates en leuke acties!
Aanmelden
© 2018 - 2021 Amourdevie.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel